Giveaway India & Tahun Baru by Dyllarezan

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.


Ingat tak haritu Dylla ada buat Segmen Yindia? Segmen ni sama dengan segmen haritu. Cumanya ada sedikit perubahan dari segi hadiah sebab bila kemas kemas, baru perasan, Dylla ada banyak jugak hadiah yang ingin diberikan kepada kawan kawan bloggers hehe. So kalau siapa yang dah masuk haritu, tak perlu comment lagi sekali. And memang still ada dalam participants list, don't worry. Anyway kalau sesiapa yang belum join, mari lah meriahkan lagi segmen ini! Segmen ini Dylla sekali kan dengan New Year :)

Giveaway ini berlangsung dari 1 JANUARI 2017 - 1 FEBRUARI 2017. 


Cara penyertaan untuk bloggers; 

  1. FOLLOW blog dyllarezan.blogspot.my dan LIKE Facebook page DYLLAREZAN 
  2. Tulis dan publish satu post bertajuk "Giveaway India & Tahun Baru by Dyllarezan".
  3. Letak banner di atas dan backlink kan post anda ke entry ini.
  4. Tinggalkan link post anda di ruangan komen entry ini. 
  5. Komen kat posts Dylla kat blog Dyllarezan ni, termasuk post post India Dylla yang bakal di update tak lama lagi. 

10 pemenang bertuah akan dipilih berdasarkan siapa yang komen paling banyak, dan semestinya yang join giveaway ini sahaja. List top komentar boleh didapati di bahagian kanan blog Dylla ni.



Cara penyertaan untuk Instagrammers;


  1. FOLLOW Instagram dylla - @dyllarezan dan LIKE Facebook page DYLLAREZAN 
  2. Like gambar Dylla (tak semestinya semua, hanya untuk confirmation dah follow Dylla)
  3. Tinggalkan username Instagram anda di ruangan komen entry ini

5 pemenang bertuah akan dipilih dengan menggunakan random.org.


Jom join semua! Harap harap ramai lah yang support segmen Dylla ni. Tak rugi join sebab sambil join boleh kita tambah kenalan, blogwalking sesama kita and visitors count semua orang pun meningkat haaaa mutualism gitu. Kepada semua yang menyertai, terima kasih Dylla ucapkan! :)



60 comments

  1. ana join ya
    ig:nazliana_3a
    http://adna2029.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  2. bookmarks dulu. nanti habis final nak join . hehe

    ReplyDelete
  3. saya join yerr

    http://thezafirahnazri.blogspot.com/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  4. AM join ya..
    http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  5. join :)
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  6. saya join jugakk! :D

    http://betapunyadunia.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  7. join..

    http://www.syuhadasalleh.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  8. lapor diri :)

    https://unnianje.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  9. saya join

    http://presntisgift.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  10. sy join ye ^_^
    http://umienurpu3.blogspot.com/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  11. Sab join lagi ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aduhhh... Minta maaf eh... Tak faham kenapa boleh ada dua nama dekat top commentators tu... Dah try edit tapi sama juga

      Delete
  12. join jugak

    http://tujuhpetak.blogspot.my/2017/01/segmen-india-tahun-tahun-baru.html

    ReplyDelete
  13. http://www.nooratikahramli.com/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  14. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ig : wa2426

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum :D

    raizah join ye
    http://raizahalisah.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  16. Join...
    http://www.huhahuhajerr.com/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  17. Husniey join ya! 😉😉😉


    http://kebaikankeindahan.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html?m=1

    ReplyDelete
  18. JOIN

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  19. Bismillahhirahmannirrahimmm...
    Saya join...

    http://jombercontest.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  20. join
    http://cikjelita899.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  21. Alaaaa..mesti dah habis kan giveaway ni.tak perasan hari tu sbb tngh final.sedihnya tak sempat kali ni.setiap new year sy selalu join giveaway awak...ruginya :(

    ReplyDelete
  22. saya dah join...
    http://hanalinana.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  23. Saya join!

    http://hootiecyum.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  24. saya join belah IG jugak tauu hihi *tamaknyaa* hihi

    IG: @aiman_amani

    ReplyDelete
  25. Saya join!!! Ig: @afrina.arshad

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum saya join ya..
    http://cikdylah.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    Nak join insta sekali boleh tak..??

    ReplyDelete
  27. saya join!! http://akuseorangkaunselor.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  28. Salam
    mamy join ye :)

    http://namaakufazahirah.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    good luck juga kat semua yang join :)

    ReplyDelete
  29. eh lupa..
    FB : Farah nur zahirah
    IG : auroma_scents

    :)

    ReplyDelete
  30. wahhhh..xsabarnya nak tahu pemenang giveaway ni sbb kali ni lebih meriahhhhh

    ReplyDelete
  31. saya join! :)

    https://azraq-hydrangea.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ig: nfarahin97_

    ReplyDelete
  32. Hello! Thought of trying this out:

    Blog link: http://syazwani14cats.blogspot.my/2017/01/participating-in-giveaway-india-tahun.html

    ReplyDelete
  33. husna join =)

    http://akusukaketawa.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  34. zahirah join jugak tau =)

    https://zahirahfarhanipunye.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  35. saya join
    http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  36. http://sayasukala.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  37. join :)

    http://norfazpremix.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  38. saya join :) http://sayesyadiya.blogspot.my/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  39. join (for instagrammers) :)

    IG: @sayidahlurvechoc

    ReplyDelete